Logga in
Bli REKO-producent
Close
Reko-Butiken
Reko-Hemkört
Reko-Producenter
Reko-nyttigt
Reko-Events
Reko-blogg
Reko-Press
Kontakta oss
Recept
0
kr
0
Varukorg
×
Inga produkter i varukorgen.
Sök
Search for:
Bakade jordärtskockor i ugn
Gör så här
1.
Tvätta och skrubba potatis och jordärtskockor. Dela rotfrukterna i grova bitar, små jordärtskockor kan vara hela. Krossa vitlöksklyftorna med den breda sidan av en kniv.
2.
Lägg allt i en ugnsfast form. Ringla över olivolja, smaka av med salt och mald peppar och blanda allt väl.
3.
Tillaga rotfrukterna på 220 grader i ca 30 minuter eller tills de är mjuka.
4.
Strö över hackad persilja och ordentligt med riven eller hyvlad lagrad hårdost innan servering.
Portioner: 2st
Foto: Angelikas Gård
Ingredienser
1000
g
jordärtskocka
1000
g
mandelpotatis
10
st
vitlöksklyftor
1
st
citron
olivolja
salt & peppar
Persilja
Lagras hårdost
Skrivet av:
Reko-ring online
Foto:
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Email
*
HP Name
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
Handla Reko
Handla REKO
Gör såhär
REKO-Butiken
REKO-Hemkört
REKO-Producenter
REKO-Evenemang
REKO-Nypressat
För producent
Bli REKO-Producent
Användarvillkor för REKO-Producent
På Landet Podden
Logga in
för oss alla
Om oss
Köpvillkor
Integritetspolicy
Kontakta oss
Support
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
© REKO-RING ONLINE
–
En reko marknadsplats online
2024