Sök

Bruschetta med jordgubbar, getost och basilika

Gör så här

1. Blanda getost och färskost till en slät creme.

2. Koka upp balsamvinäger och låt den reducera till hälften och sedan svalna.

3. Rensa och skiva jordgubbar och blanda med hackad basilika och en skvätt olivolja.

4. Skiva bröd och pensla med olivolja.

5. Grilla brödet, bred på getosten och riv lite citronskal över.

6. Fördela jordgubbarna på brödet och avsluta med att ringla över lite reducerad balsamvinäger.

 

 

Ingredienser
150
g
getost
100
g
färskost
1
dl
balsamvinäger
300
g
färska jordgubbar
1
msk
färsk basilika
1
msk
olivolja
Skal från en citron
Surdegsbröd
Skrivet av:
Gustav Lindström
Foto:
Justus Menke
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024