Sök

Eldostvåfflor med vitkål, rårörda lingon och en klick crèmefraiche

Gör så här:

Av ett par få ingredienser göra man snabbt och enkelt superläckra och lyxiga våfflor.

  1. Riv Eldosten på den grova sidan av rivjärnet, strö över potatismjöl och blanda med en gaffel.
  2. Vispas upp ägget med en gaffel i en separat skål och tillsätt salt, peppar och ramslök. Häll äggblandningen över eldosten och rör ihop med gaffel.
  3. Grädda våfflan med smör i våffeljärn.
  4. Servera med tex tunt strimlad vitkål, russin, rårörda lingon och en klick crèmefraiche. Denna våfflan kan serveras i oändliga variationer tex med gravad lax med tillbehör.

Till två väl tilltagna Eldostvåfflor.

Ingredienser
200
g
grovt riven Eldost
2
st
ägg
2
tsk
potatismjöl
1/2
tsk
ramslök
salt & peppar
Skrivet av:
Vita Geten Gårdsmejeri
Foto:
Vita Geten Gårdsmejeri
Dela gärna till någon reko :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024