Sök

Glutenfria zucchinibiffar

squash

Gör så här:

  1. Riv zucchinin grovt.
  2. Lägg i durkslag och strö över salt.
  3. Låt ligga i ca 10-15 minuter och krama/pressa sen ut vattnet ordentligt.
  4. Blanda ihop ägg, bovetemjöl och nötmjölk till en jämn smet.
  5. Blanda ihop med zucchinin och hackad persilja.
  6. Salta och peppra.
  7. Stek i rikligt med fett på båda sidor.

Portioner: 4st

Foto: Angelikas Gård

Ingredienser
500
g
zucchini
2
st
ägg
1,25
dl
bovetemjöl
0,75
dl
mjölk(går bra med havre,- nötmjölk)
Persilja
Olja till stekning
Salt & peppar
Skrivet av:
reko-ring Online
Foto:
Dela gärna till någon reko :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024