Skär ett surdegsbröd i skivor och dela skivorna i 3 långa bitar.
Ringla på olivolja eller ghee på brödskivorna, går även bra att bre smör på brödet. Lägg på en skiva/bit av osten, strö över rostade solroskärnor, pumpafrö och ett par russin.
Gratinera i övre delen av ugnen vid 180-190 grader i ca 5 min eller tills osten börjar smälta och får en gyllen färg på kanterna.
Ta ut ur ugnen och låt svalna en liten stund innan du slutligen ringlar över honung och lite balsamicovinäger av din favoritsort.
Ingredienser
syrad färskost
surdegsbröd
solroskärnor
pumpakärnor
russin
smör eller ghee
Skrivet av:
Vita Geten Gårdsmejeri
Foto:
Vita Geten Gårdsmejeri
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.