Sök

Krispig fänkålssallad

Gör så här

  1.  Skär bort rotfästet och strimla fänkålen fint gärna på mandolin.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt. Skär äpplena i tunna skivor.
  3. Blanda en dressing på citronjuice, olja och honung.
  4. Blanda grönsakerna med dressingen. Smaka av med salt och peppar. Servera genast.
Tips: Lägg fänkålen i isvatten i 30 minuter, för att få den extra krispig.
Portioner: 8st
Foto: Angelikas Gård
Ingredienser
2
st
fänkål
1
st
rödlök
2
st
äpplen
1/2
dl
finhackad dill
1
st
citron
2
msk
kallpressad rapsolja
2
msk
honung
Salt & peppar
Skrivet av:
reko-ring Online
Foto:
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024