Skölj och dela tomaterna på mitten. Lägg dem på ett fat eller en stor tallrik och krydda med salt och peppar.
Hetta upp en panna med 2 msk olivolja så att oljan blir riktigt het. Lägg i broccolibuketterna och låt dem steka utan omrörning i ca 1 minut. Rör om och stek i ytterligare 2–3 minuter. Salta broccolin väl.
Lägg broccolin på samma fat som tomaterna. Droppa över balsamvinägern och resten av olivoljan och vänd ner försiktigt.
Portioner: 4 st
Foto: Angelikas Gård
Ingredienser
10
st
körsbärstomater
7
dl
färsk broccoli
3
msk
extra virgin olivolja
1
msk
balsamvinäger
Salt & peppar
Skrivet av:
reko-ring online
Foto:
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.