Sök

Ljummen sallad med broccoli och tomat

Gör så här

  1. Skölj och dela tomaterna på mitten. Lägg dem på ett fat eller en stor tallrik och krydda med salt och peppar.
  2. Hetta upp en panna med 2 msk olivolja så att oljan blir riktigt het. Lägg i broccolibuketterna och låt dem steka utan omrörning i ca 1 minut. Rör om och stek i ytterligare 2–3 minuter. Salta broccolin väl.
  3. Lägg broccolin på samma fat som tomaterna. Droppa över balsamvinägern och resten av olivoljan och vänd ner försiktigt.

Portioner: 4 st

Foto: Angelikas Gård

Ingredienser
10
st
körsbärstomater
7
dl
färsk broccoli
3
msk
extra virgin olivolja
1
msk
balsamvinäger
Salt & peppar
Skrivet av:
reko-ring online
Foto:
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024