Sök

Rårakor med potatis och kålrot

kålrot

Gör så här:

  1. Riv potatis och kålrot grovt. Blanda med salt och peppar.
  2. Värm en stekpanna med lite smör och låt det bli gyllene i färgen. Lägg ut högar av det rivna i stekpannan och platta till.
  3. Stek tills rårakorna mjuknat, fått fin färg och är knapriga i kanterna. Servera rårakorna med lingonsylt.
4 portioner
Ingredienser
800
g
fast potatis
400
g
kålrötter
4
msk
smör
salt & peppar
lingonsylt
Skrivet av:
reko-ring online
Foto:
Angelikas Gård

Dessa produkter passar för receptet:

Dela gärna till någon reko :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024