Skölj bönorna. Funkar bra med bönor från burk eller torkade, blötlagda och kokta. Skölj salladen. Skala och finstrimla löken. Blanda bönor, sallad och lök i en stor skål.
Rosta och strö över solroskärnor som ger en härlig smak. Blanda dressingen väl och ringla den över salladen.
Ingredienser
5
dl
Bönor
1
liter
mizunasallad
1
st
Röd lök
1
dl
Rostade solroskärnor
Dressing:
1
msk
dijonsenap
1
tsk
honung
1
tsk
citronsaft färskpressad
3
msk
Raps eller olivolja
1
msk
Vatten
Salt
Skrivet av:
Reko-ring online
Foto:
Oh My Gulay Urban Farming
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.