Sök

Sallad med bönor och mizuna

  1. Skölj bönorna. Funkar bra med bönor från burk eller torkade, blötlagda och kokta. Skölj salladen. Skala och finstrimla löken. Blanda bönor, sallad och lök i en stor skål.
  2.  Rosta och strö över solroskärnor som ger en härlig smak. Blanda dressingen väl och ringla den över salladen.

 

Ingredienser
5
dl
Bönor
1
liter
mizunasallad
1
st
Röd lök
1
dl
Rostade solroskärnor
Dressing:
1
msk
dijonsenap
1
tsk
honung
1
tsk
citronsaft färskpressad
3
msk
Raps eller olivolja
1
msk
Vatten
Salt
Skrivet av:
Reko-ring online
Foto:
Oh My Gulay Urban Farming
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024