Skär bort den träiga änden på sparrisen och hyvla den sedan på en mandolin, med en potatisskalare eller med en osthyvel.
Snoppa och halvera jordgubbarna – kvarta dem om de är stora.
Skär salladen till mindre bitar och blanda med jordgubbar, sparrisflagor, smulad fetaost och de små blommorna från gräslöken. Har du inga gräslöksblommor går det bra att finhacka en fjärdedels rödlök.
4 portioner som tillbehör
Ingredienser
250
g
jordgubbar
1
st
knippe grön sparris
1
st
huvud batavia eller romansallad
150
g
fetaost
5
st
knoppar gräslöksblommor eller 1/4 rödlök
Skrivet av:
reko-ring online
Foto:
Angelikas Gård
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.