Sök

Salsa verde på örter & rädisblast

Gör så här:

  1. Skölj rädisbladen noga. TIPS! Lägg dem i en skål med kallt vatten så att jorden släppen, skölj sedan under rinnande vatten.
  2. Blanda blasten, persilja, gräslök, salvia,  skalad vitlök, kapris, sardeller och olja i en skål och mixa ihop med en stavmixer.
  3. Smaka av med citronsaft, ev. salt och peppar.

Godaste örtblandningen med rädisblast, sardeller, vitlök och rapsolja som går snabbt att röra ihop. Passar till allt grillat eller på pasta så som pesto eller som dipp till grönsaker.

4 portioner
Ingredienser
8
st
blast från rädisor
1
st
kruka persilja
1
st
kruka gräslök
0,5
st
kruka salvia
2
st
vitlökskyftor
1
msk
kapris
4
st
sardeller
1
dl
rapsolja
0,5
st
saft av pressad citron
salt & peppar
Skrivet av:
foodfolder
Foto:
Emily Wade
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024