Sök

Solrospesto

Gör så här

Mixa basilika med en vitlöksklyfta, rostade solroskärnor, riven ost och olivolja. Salta och peppra.
4 portioner
Ingredienser
1
st
kruka basilika
1
st
vitlöksklyfta
1/2
dl
rostade solroskärnor
1/2
dl
riven lagrad ost
2-3
msk
olivolja
salt & peppar
Skrivet av:
RRO
Foto:
Ur vår jord
Dela gärna till någon reko :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024