Sök

Sotad salladslök, pak choi och sojavinägrett

Gör så här

  1. Blanda samtliga råvaror till vinägretten.
  2. Putsa löken och dela pak choi i mindre bitar. Sota dem i mycket het panna ca. 2 minuter på varje sida.
  3. Rippla lite vinägrett över och servera gärna lite extra vid sidan om.
Foto: Angelikas Gård
Ingredienser
1
st
knippe salladslök
2
st
pak choi
Vinägrett:
0,5
dl
soja
1
msk
risvinäger
1
tsk
honung
1
msk
dijonsenap
3
msk
kallpressad rapsolja
1
msk
sesamolja
1
msk
schalottenlök, finhackad
1
msk
sesamfrön, rostade
Skrivet av:
Fredrik Eriksson
Foto:
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024