Logga in
Bli REKO-producent
Close
Reko-Butiken
Reko-Hemkört
Reko-Producenter
Reko-nyttigt
Reko-Events
Reko-blogg
Reko-Press
Kontakta oss
Recept
0
kr
0
Varukorg
×
Inga produkter i varukorgen.
Sök
Search for:
Sotad salladslök, pak choi och sojavinägrett
Gör så här
Blanda samtliga råvaror till vinägretten.
Putsa löken och dela pak choi i mindre bitar. Sota dem i mycket het panna ca. 2 minuter på varje sida.
Rippla lite vinägrett över och servera gärna lite extra vid sidan om.
Foto: Angelikas Gård
Ingredienser
1
st
knippe salladslök
2
st
pak choi
Vinägrett:
0,5
dl
soja
1
msk
risvinäger
1
tsk
honung
1
msk
dijonsenap
3
msk
kallpressad rapsolja
1
msk
sesamolja
1
msk
schalottenlök, finhackad
1
msk
sesamfrön, rostade
Skrivet av:
Fredrik Eriksson
Foto:
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Email
*
HP Name
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
Handla Reko
Handla REKO
Gör såhär
REKO-Butiken
REKO-Hemkört
REKO-Producenter
REKO-Evenemang
REKO-Nypressat
För producent
Bli REKO-Producent
Användarvillkor för REKO-Producent
På Landet Podden
Logga in
för oss alla
Om oss
Köpvillkor
Integritetspolicy
Kontakta oss
Support
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
© REKO-RING ONLINE
–
En reko marknadsplats online
2024