Förvärm ugnen på 225° C.
Dela rödlökarna rakt över så att du får två halvor. Skär gärna av en liten topp på båda halvorna så står löken mer stadigt i formen. Lägg dem med skal och allt i en liten ugnsform.
Salta och peppra och strö över timjan. Avsluta med lite olja på varje lök. Sätt in formen i ugnen ca 30-40 minuter. Löken ska vara helt mjuka rakt igenom när det är dags för att servera.
Ingredienser
1
p/p
Minst en rödlök per person
salt och nymald peppar
1
tsk
torkad timjan
1,5
msk
olivolja
Skrivet av:
Isabel på Tastecelebration
Foto:
ABHISHEK HAJARE
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.