Sök

Ugnsrostad färskpotatis med honung och balsamvinäger

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på 200 grader .
  2. Tvätta färskpotatisen, låt torka och lägg på en plåt.
  3. Blanda ihop övriga ingredienser med potatisen i en skål sedan lägg dem på plåten.
  4. Blanda runt med händerna.
  5. Rosta potatisen ca en halvtimme.
  6. Vänd runt efter halva tiden.
  7. Toppa gärna med lagrad ost.

Foto: Angelikas Gård

Ingredienser
1
kg
färskpotatis
1
msk
rapsolja
0,5
msk
honung
0,5
msk
balsamvinäger
toppa gärna med lagrad hårdost
Skrivet av:
reko-ring online
Foto:
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024