Logga in
Bli REKO-producent
Close
Reko-Butiken
Reko-Hemkört
Reko-Producenter
Reko-nyttigt
Reko-Events
Reko-blogg
Reko-Press
Kontakta oss
Recept
0
kr
0
Varukorg
×
Inga produkter i varukorgen.
Sök
Search for:
Ugnsrostade rädisor
Gör så här:
Skär bort de blasten från rädisorna. Skär i halvor.
Skölj och skär av blasten. Blasten kan du använda till att göra salsa verde
Lägg rädisorna i en ugnssäker form ringla över olivolja, salt och peppar.
Rosta i ugnen på ca 200 grader i 10-12 minuter, eller tills rädisorna börjar bli gyllenbruna på kanterna.
Toppa de ugnsrostade rädisorna med örter och ett par droppar citron.
Ingredienser
1
st
knippe rädisor
1/2
st
citron
1
msk
olivolja
salt & peppar
toppa med hackad persilja
Skrivet av:
RRO
Foto:
Ur vår jord
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Email
*
HP Name
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
Handla Reko
Handla REKO
Gör såhär
REKO-Butiken
REKO-Hemkört
REKO-Producenter
REKO-Evenemang
REKO-Nypressat
För producent
Bli REKO-Producent
Användarvillkor för REKO-Producent
På Landet Podden
Logga in
för oss alla
Om oss
Köpvillkor
Integritetspolicy
Kontakta oss
Support
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
© REKO-RING ONLINE
–
En reko marknadsplats online
2024