Sök

Ugnsrostade rädisor

Gör så här:

  1. Skär bort de blasten från rädisorna. Skär i halvor.
  2. Skölj och skär av blasten. Blasten kan du använda till att göra salsa verde
  3. Lägg rädisorna i en ugnssäker form ringla över olivolja, salt och peppar.
  4. Rosta i ugnen på ca 200 grader i 10-12 minuter, eller tills rädisorna börjar bli gyllenbruna på kanterna.
  5. Toppa de ugnsrostade rädisorna med örter och ett par droppar citron.

 

Ingredienser
1
st
knippe rädisor
1/2
st
citron
1
msk
olivolja
salt & peppar
toppa med hackad persilja
Skrivet av:
foodfolder
Foto:
Ur vår jord
Dela till alla du känner :)

Sajna upp dig för våra nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Reko-Ring Online Logo
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
EU logo Jordbruksfonden
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
KRAV
Godkänd för ekologisk odling med KRAV
Äkta Vara
EU Organic Logotype
Svenskt Sigill
Svenskt Sigill Naturbeteskött
© REKO-RING ONLINE
En reko marknadsplats online
2024