Logga in
Bli REKO-producent
Close
Reko-Butiken
Reko-Hemkört
Reko-Producenter
Reko-nyttigt
Reko-Events
Reko-blogg
Reko-Press
Kontakta oss
Recept
0
kr
0
Varukorg
×
Inga produkter i varukorgen.
Sök
Search for:
Wokad brysselkål med asiatiska smaker
Gör så här
Rensa och dela brysselkålen i skivor eller klyftor. Finhacka chilin och finhacka vitlöken. Rensa och dela salladslöken i grova bitar.
Hetta upp en stor stekpanna eller wok. Tillsätt lite olja och lägg i brysselkålen. Tillsätt chili, vitlök och ingefära. Stek allt på hög värme under omrörning tills brysselkålen är gyllene och nästan mjuka. Tillsätt salladslöken eller purjolöken under stekningen.
Tillsätt soja och honung. Dra pannan åt sidan och blanda allt väl.
Häll brysselkålen i en lämplig tallrik och strö över koriander och jordnötter. Servera omedelbart.
Portioner: 4st
Ingredienser
400
g
brysselkål
1
st
Chili
2
st
Vitlöksklyftor
2
tsk
ingefära, finriven
4
st
salladslökar eller purjolök
1
msk
honung, flytande
1
msk
sojasås
3
msk
jordnötter, hackade
Koriander, färsk, hackad
Salt
Olja till stekning
Skrivet av:
reko-ring online
Foto:
Angelikas Gård
Dessa produkter passar för receptet:
Dela gärna till någon reko :)
Sajna upp dig för våra nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad med allt du behöver veta om REKO-RING ONLINE
Email
*
HP Name
Vi bryr oss om dina uppgifter i vår integritetspolicy
Vi främjar lokalt producerad mat för konsumenter både i städer och på landsbygden.
Handla Reko
Handla REKO
Gör såhär
REKO-Butiken
REKO-Hemkört
REKO-Producenter
REKO-Evenemang
REKO-Nypressat
För producent
Bli REKO-Producent
Användarvillkor för REKO-Producent
På Landet Podden
Logga in
för oss alla
Om oss
Köpvillkor
Integritetspolicy
Kontakta oss
Support
Denna REKO-Webbplats är delfinansierad av EU-medel för att främja lokalt producerad mat för svenska konsumenter både i städer och landsbygd.
© REKO-RING ONLINE
–
En reko marknadsplats online
2024